Tria el teu lot
l’Inici
- I Ampolla de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Barra de torró tou d’ametlla 150g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Teules de xocolata, coco i ametlla 100g de Trias
- I Catànies 80g de Cudié
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Capsa de fusta
- I Ampolla de cava ecològic Brut Reserva d’Alsina Sardà
- I Ampolla de vi negre ecològic Temps de Fruits · DO Penedès de Sumarroca
- I Barra de torró de crema cremada 150g de Virginias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Llauna de musclos en escabetx de Bogar
- I Fuet de Can Cruells
- I Capsa de fusta
el Volador
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc Clot d’Encís · DO Terra Alta del Sant Josep Vins
- I Barra de torró tou d’ametlla 150g de Virginias
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 72g de Chocolates Amatller
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Olives arbequines 370g de l’Espinaler
- I Peça de formatge de vaca Vallforners 250g de Mogent
- I Capsa de fusta
- I Ampolla de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Barra de torró de crema cremada 150g de Virginias
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- I Mousse de formatge de cabra amb pebrot de piquillo 110g de MUI
- I Fuet de Fígols
- I Teules d’ametlla 75g de Rafa Gorrotxategi
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d'Olicatessen
- I Capsa de fusta
el Timbaler
- I Ampolla de cava Brut Lònia de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre Clos Primat · DO Catalunya de Celler Oliveda
- I Barra de torró de xocolata amb llet i galeta cruixent 250g de Simón Coll
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Paté de campagne 135g de Cal Rovira
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Sobre d’espatlla ibèrica de cebo 80g d’Altanza
- I Peça de formatge de vaca Vallforners 250g de Mogent
- I Secallona de Fígols
- I Capsa de fusta
- I Ampolla de cava Brut Família Oliveda de Celler Oliveda
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró trufat de xocolata amb flor de sal 150g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Teules de xocolata, coco i ametlla 100g de Trias
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Sobre d’espatlla ibèrica de cebo 80g d’Altanza
- I Capsa de fusta
la Serralada
- II Ampolles de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb avellanes 250g de Simón Coll
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Llonganissa de Fígols
- I Capsa de fusta
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Essència· DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Catànies 80g de Cudié
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- I Paté rústic del Penedès amb malvasia de Sitges 90g de Mallart
- I Llauna de musclos en escabetx de Bogar
- I Secallona de Fígols
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Peça de formatge de vaca Vallforners 250g de Mogent
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Capsa de fusta
el Mosaic
- I Ampolla de cava Brut Família Oliveda de Celler Oliveda
- I Ampolla de vi negre ecològic Temps de Fruits · DO Penedès de Sumarroca
- I Ampolla de vi blanc Clot d’Encís · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Fuet de Fígols
- I Paté de campagne 135g de Cal Rovira
- I Llauna de musclos en escabetx de Bogar
- I Sobre d’espatlla ibèrica de cebo de campo 80g de Juan Manuel
- I Rodanxes de taronja confitada banyades amb xocolata negra 75g de Virginias
- I Tomàquets secs en oli d'oliva verge extra (amb romaní, orenga i all) 315g d’Encantaran
- I Olivada d’oliva arbequina ecològica 110g d’Olicatessen
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Ampolla de vi blanc Essència · DO Terra Alta de Castell d’Or
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Barra de torró de coco amb cobertura de xocolata 150g de Virginias
- I Paté rústic del Penedès 90g amb malvasia de Sitges de Mallart
- I Teules d’ametlla 75g de Rafa Gorrotxategi
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 72g de Chocolates Amatller
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Secallona de Fígols
- I Sobre d’espatlla ibèrica de cebo 80g d’Altanza
- I Capsa de fusta
el Rústic
- I Ampolla de cava Brut Lònia de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi blanc Clos Primat Blanc · DO Catalunya de Celler Oliveda
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Teules de xocolata, coco i ametlla 100g de Trias
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Pack de 3 melmelades (3x30g) especial maridatge de Can Bech
- I Llauna de musclos en escabetx de Bogar
- I Fuet de Fígols
- I Sobre d’espatlla ibèrica de cebo de campo 80g de Juan Manuel
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Capsa de fusta
l'Artesà
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 144g de Simón Coll
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Teules d’ametlla 75g de Rafa Gorrotxategi
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- I Catànies 80g de Cudié
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Secallona de Fígols
- I Mousse de formatge de cabra amb pebrot del piquillo 110g de MUI
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc Clot d’Encís · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró trufat de xocolata amb flor de sal 150g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Catànies 80g de Cudié
- I Teules de xocolata, coco i ametlla 100g de Trias
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- II Sobres d’espatlla ibèrica de cebo 80g d’Altanza
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Olives arbequines 370g de l’Espinaler
- I Xoriç de Mallart
- I Secallona de Fígols
- I Llauna de musclos en escabetx de Bogar
- I Capsa de fusta
el Llaminer
- I Ampolla de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- II Ampolles de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc Clos Primat Blanc · DO Catalunya de Celler Oliveda
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb llet i galeta cruixent 250g de Simón Coll
- I Rodanxes de taronja confitada banyades amb xocolata negra 75g de Virginias
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 72g de Chocolates Amatller
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Catànies 80g de Cudié
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- II Sobres d’espatlla ibèrica de cebo de campo 80g de Juan Manuel
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Llauna de cloïsses de Conservas de Cambados
- I Capsa de fusta
- I Ampolla de cava Brut Lònia de Sumarroca
- II Ampolles de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Espatlla raça Duroc 4,5kg aprox. de Jamones Serón
- I Barra de torró tou d’ametlla 150g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb avellanes 250g de Simón Coll
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Mousse de formatge de cabra amb pebrot del piquillo 110g de MUI
- I Fuet de Mallart
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Paté de campagne 135g de Cal Rovira
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Capsa de fusta
el Viatjant
- I Ampolla de cava Brut Lònia de Sumarroca
- II Ampolles de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Espatlla 50% ibèrica de cebo 4,5kg aprox. d’Altanza
- I Barra de torró tou d’ametlla 150g de Virginias
- I Barra de torró dexocolata amb avellanes 250g de Simón Coll
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Mousse de formatge de cabra amb pebrot del piquillo 110g de MUI
- I Fuet de Mallart
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Paté de campagne 135g de Cal Rovira
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de vi negre ecològic Temps de Fruits · DO Penedès de Sumarroca
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Espatlla 50% ibèrica cebo de campo 4,5kg aprox. de Juan Manuel
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de coco amb cobertura de xocolata 150g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Teules d’ametlla 75g de Rafa Gorrotxategi
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Olives arbequines 370g de l’Espinaler
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Capsa de fusta
el Nord
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. d’Altanza
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Tomàquets secs en oli d'oliva verge extra (amb romaní, orenga i all) 315g d’Encantaran
- I Fuet de Can Cruells
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature d'Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Ampolla de vi blanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. de Juan Manuel
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb llet i galeta cruixent 250g de Simón Coll
- I Teules de xocolata, coco i ametlla 100g de Trias
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 144g de Simón Coll
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Capsa de fusta
la Closca
- II Ampolles de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- II Ampolles de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. de 5J
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Bombons de xocolata amb llet farcits cafè capuccino 72g de Chocolates Amatller
- I Rodanxes de taronja confitada banyades amb xocolata negra 75g de Virginias
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Llauna de cloïsses de Conservas de Cambados
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Pernil 50% ibèric de cebo de campo 7,5kg aprox. de Juan Manuel
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Tomàquets secs en oli d'oliva verge extra (amb romaní, orenga i all) 315g d’Encantaran
- I Fuet de Can Cruells
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Capsa de fusta
l'Escalador
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature d'Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Ampolla de vi blanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Pernil 100% ibèric d’aglà 7,5kg aprox. d’Altanza
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb llet i galeta cruixent 250g de Simón Coll
- I Teules de xocolata, coco i ametlla 100g de Trias
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 144g de Simón Coll
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- II Ampolles de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Pernil 100% ibèric d’aglà 7,5kg aprox. de 5J
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Bombons de xocolata amb llet farcits cafè capuccino 72g de Chocolates Amatller
- I Rodanxes de taronja confitada banyades amb xocolata negra 75g de Virginias
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Llauna de cloïsses de Conservas de Cambados
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Capsa de fusta
la Màgia
- I Ampolla de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Ampolla de vi negre Clos Primat · DO Catalunya de Celler Oliveda
- I Barra de torró tou d’ametlla 150g de Virginias
- I Barra de torró dur d’ametlla 150g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Trias
- I Catànies 80g de Cudié
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Fuet de Can Cruells
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
- I Ampolla de cava Brut Família Oliveda de Celler Oliveda
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Barra de torró tou d’ametlla 150g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Rodanxes de taronja confitada banyades amb xocolata negra 75g de Virginias
- I Peça de formatge de vaca Vallforners 250g de Mogent
- I Fuet de Can Cruells
- I Olives arbequines 170g de l’Espinaler
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
l'Estrella
- I Ampolla de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Ampolla de vi negre ecològic Temps de Fruits · DO Penedès de Sumarroca
- I Ampolla de vi blanc Clot d’Encís · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Barra de torró tou d’ametlla 150g de Virginias
- I Barra de torró crema cremada 150g de Virginias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 72g de Chocolates Amatller
- I Teules de xocolata, coco i ametlla 100g de Trias
- I Secallona de Fígols
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Mousse de formatge de cabra amb pebrot del piquillo 110g de MUI
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà del Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc Essència · DO Terra Alta del Castell d’Or
- I Barra de torró crema cremada 150g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb avellanes 250g de Simón Coll
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- I Neules 125g de Trias
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Llauna de musclos en escabetx de Bogar
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
el Mediterrani
- I Ampolla de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Ampolla de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Ampolla de vi blanc Clos Primat · DO Catalunya de Celler Oliveda
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Barra de torró de coco amb cobertura de xocolata 150g de Virginias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 144g de Simón Coll
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Teules d’ametlla 75g de Rafa Gorrotxategi
- I Bombons d’ametlla caramelitzada amb xocolata 50g de Virginias
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Paté de campagne 135g de Cal Rovira
- I Sobre d’espatlla ibèrica de cebo 80g d’Altanza
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
- I Ampolla de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc Clot d’Encís · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró trufat de xocolata amb flor de sal 150g de Virginias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 72g de Chocolates Amatller
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Fuet de Mallart
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Formatge curat estil manxec 500g de Portillo
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
la Tertúlia
- II Ampolles de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- II Sobres d’espatlla ibèrica de cebo 80g d’Altanza
- I Llauna de musclos en escabetx de Bogar
- I Olivada d’arbequina ecològica 110g d’Olicatessen
- I Tomàquets secs en oli d'oliva verge extra (amb romaní, orenga i all) 315g d’Encantaran
- I Xoriç de Mallart
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
- I Ampolla de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc Clos Primat · DO Catalunya de Celler Oliveda
- I Barra de torró de tou ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb avellanes 250g de Simón Coll
- I Bombons de xocolata amb llet farcits cafè capuccino 72g de Chocolates Amatller
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Teules de xocolata, coco i ametlla 100g de Trias
- I Bombons d’ametlla caramelitzada amb xocolata 50g de Virginias
- I Formatge curat estil manxec 500g de Portillo
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Olives arbequines 370g de l’Espinaler
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Sobre d’espatlla ibèrica de cebo de campo 80g de Juan Manuel
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Llauna de cloïsses de Conservas de Cambados
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
la Maragda
- I Ampolla de cava Brut Família Oliveda de Celler Oliveda
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi blanc Essència · DO Terra Alta de Castell d’Or
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb llet i galeta cruixent 250g de Simón Coll
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 72g de Chocolates Amatller
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Neules 125g de Trias
- I Rodanxes de taronja confitada banyades amb xocolata negra 75g de Virginias
- I Catànies 80g de Cudié
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Fuet de Mallart
- I Peça de formatge de cabra 250g de Mogent
- I Tomàquets secs en oli d'oliva verge extra (amb romaní, orenga i all) 315g d’Encantaran
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Paté de campagne 135g de Cal Rovira
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
- II Ampolles de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 144g de Simón Coll
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Teules d’ametlla 75g de Rafa Gorrotxategi
- I Bombons d’ametlla caramelitzada amb xocolata 50g de Virginias
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Olives arbequines 370g de l’Espinaler
- II Sobres d’espatlla ibèrica de cebo 80g d’Altanza
- I Formatge curat estil manxec 500g de Portillo
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Llauna de cloïsses de Conservas de Cambados
- I Paté rústic del Penedès amb malvasia de Sitges 90g de Mallart
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
el Garrofer
- I Ampolla de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Espatlla raça Duroc 4,5kg aprox. de Jamones Serón
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró trufat de xocolata amb flor de sal 150g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Llauna de musclos en escabetx de Bogar
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Secallona de Fígols
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Espatlla 50% ibèrica de cebo 4,5kg aprox. d’Altanza
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb avellanes 250g de Simón Coll
- I Rodanxes de taronja confitada banyades amb xocolata negra 75g de Virginias
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Olives arbequines 370g de l’Espinaler
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Fuet de Fígols
- I Mousse de formatge de cabra amb pebrot del piquillo 110g de MUI
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
el Ball
- II Ampolles de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi blanc Clot d’Encís · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Espatlla 50% ibèrica de cebo de campo 4,5kg aprox. de Juan Manuel
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de coco amb cobertura de xocolata 150g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Teules d’ametlla 75g de Rafa Gorrotxategi
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 144g de Simón Coll
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Catànies 80g de Cudié
- I Fuet de Can Cruells
- I Olives farcides d’anxova 350g de l’Espinaler
- I Mousse de llamàntol 110g de MUI
- I Formatge curat estil manxec 500g de Portillo
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
- II Ampolles de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc Clos Primat · DO Catalunya de Celler Oliveda
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. d'Altanza
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb llet i galeta cruixent 250g de Simón Coll
- I Neules 125g de Trias
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Formatge de cabra 500g de Mogent
- I Llauna de cloïsses de Conservas de Cambados
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Tomàquets secs en oli d'oliva verge extra (amb romaní, orenga i all) 315g d’Encantaran
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
el Musical
- II Ampolles de cava Brut Nature de Celler Oliveda
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. de Juan Manuel
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Bombons de xocolata amb llet farcits cafè capuccino 72g de Chocolates Amatller
- I Paté rústic del Penedès amb malvasia de Sitges 90g de Mallart
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Secallona de Fígols
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Olives arbequines 370g de l’Espinaler
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Peça de llom ibèric de cebo de campo 500g de Juan Manuel
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
- II Ampolles de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. de 5J
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb llet i galeta cruixent 250g de Simón Coll
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Neules 125g de Trias
- I Catànies 80g de Cudié
- I Rodanxes de taronja confitada banyades amb xocolata negra 75g de Virginias
- I Fuet de Can Cruells
- I Paté de campagne 135g de Cal Rovira
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 72g de Chocolates Amatller
- I Lloms de bonítol en oli d’oliva 420g de Currimar
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Formatge de cabra 500g de Mogent
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
el Refrany
- II Ampolles de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc Clos Primat · DO Catalunya de Celler Oliveda
- I Pernil 50% ibèric de cebo de campo 7,5kg aprox. de Juan Manuel
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb llet i galeta cruixent 250g de Simón Coll
- I Neules 125g de Trias
- I Rajola de xocolata 70% cacau 85g de Simón Coll
- I Galetes assortiment Camprodon 170g de Birba
- I Melmelada de fruits vermells 230g de La Fageda
- I Rodanxes de taronja confitada banyades en xocolata negra 75g de Virginias
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 72g de Chocolates Amatller
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Formatge de cabra 500g de Mogent
- I Llauna de cloïsses de Conservas de Cambados
- I Ampolla d’oli d’olivaverge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Tomàquets secs en oli d'oliva verge extra (amb romaní, orenga i all) 315g d’Encantaran
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
- II Ampolles de cava Brut Família Oliveda de Celler Oliveda
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Pernil 100% ibèric d’aglà 7,5kg aprox. d’Altanza
- I Barra de torró tou d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de crema cremada 200g de Virginias
- I Neules suprem 100g de Rifacli
- I Bombons de xocolata amb llet farcits cafè capuccino 72g de Chocolates Amatller
- I Paté rústic del Penedès amb malvasia de Sitges 90g de Mallart
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Secallona de Fígols
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Olives arbequines 370g de l’Espinaler
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Peça de llom ibèric de cebo de campo 500g de Juan Manuel
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
la Mestressa
- II Ampolles de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Pernil 100% ibèric d’aglà 7,5kg aprox. de 5J
- I Barra de torró dur d’ametlla 200g de Virginias
- I Barra de torró de xocolata amb llet i galeta cruixent 250g de Simón Coll
- I Galetes selecció especial 6 125g de Trias
- I Neules 125g de Trias
- I Rodanxes de taronja confitada banyades amb xocolata negra 75g de Virginias
- I Catànies 80g de Cudié
- I Fuet de Can Cruells
- I Paté de campagne 135g de Cal Rovira
- I Bombons de xocolata amb llet farcits de praliné d’avellana 72g de Chocolates Amatller
- I Lloms de bonítol en oli d’oliva 420g de Currimar
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Capsa de cartró decorada amb motius nadalencs
la Gresca
- I Espatlla raça Duroc 4,5kg aprox. de Jamones Serón
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi blanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Capsa de fusta
- I Espatlla 50% ibèrica de cebo 4,5kg aprox. d’Altanza
- I Ampolla de cava Brut Família Oliveda de Celler Oliveda
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc Clot d’Encís ·DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Capsa de fusta
el Clàssic
- I Espatlla 50% ibèrica cebo de campo 4,5kg aprox. de Juan Manuel
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Capsa de fusta
- I Espatlla 50% ibèrica de cebo 4,5kg aprox. d’Altanza
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi blanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Peça de llom ibèric de cebo de campo 500g aprox. de Juan Manuel
- I Lloms de bonítol en oli d’oliva 420g de Currimar
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Capsa de fusta
el Quadern
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. d’Altanza
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Ampolla de vi blanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de cava Brut Nature Flama d’Or de Castell d’Or
- I Ampolla de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. d'Altanza
- I Sobrassada de Mallorca 160g de Soler
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Llauna de cloïsses de Conservas de Cambados
- I Lloms de bonítol en oli d’oliva 420g de Currimar
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Formatge de cabra 500g de Mogent
- I Formatge curat estil manxec 500g de Portillo
- I Capsa de fusta
el Bestial
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. de 5J
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Capsa de fusta
- I Espatlla 100% ibèrica d’aglà 4,5kg aprox. de 5J
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- II Ampolles de vi negre ecològic Les Timbes · DO Penedès d’Albet i Noya
- II Ampolles de vi negre Pago de los Capellanes · DO Ribera del Duero de Bodegas Pago de los Capellanes
- I Capsa de fusta
el Manifest
- I Pernil 50% ibèric cebo de campo 7,5kg aprox. de Juan Manuel
- II Ampolles de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Ampolla de vi negre Bancal del Bosc · DO Montsant de Vinyes Domènech
- I Ampolla de vi blanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Formatge de vaca Vallforners 500g de Mogent
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Llauna de zamburiñas de Conservas de Cambados
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Capsa de fusta
- I Pernil 100% ibèric d’aglà 7,5kg aprox. de Juan Manuel
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre ecològic Les Timbes · DO Penedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Pago de los Capellanes · DO Ribera del Duero de Bodegas Pago de los Capellanes
- I Ampolla de vi negre ecològic Temps de Fruits · DO Penedès de Sumarroca
- I Llauna de bonítol fresc de Burela en oli d’oliva de Conservas de Cambados
- I Llauna de zamburiñas de Conservas de Cambados
- I Llauna de navalles de Conservas de Cambados
- I Llauna de musclos en escabetx de Conservas de Cambados
- I Llom ibèric d’aglà 400g aprox. de Sánchez Romero Carvajal
- I Llonganissa de Can Cruells
- I Capsa de fusta
l'Apassionat
- I Pernil 100% ibèric d’aglà 7,5kg aprox. d’Altanza
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de vi negre Plana d’en Fonoll · DO Terra Alta de Sant Josep Vins
- I Ampolla de vi negre ecològic Temps de Fruits · DO Penedès de Sumarroca
- I Lloms de bonítol en oli d’oliva 420g de Currimar
- I Xoricets ibèrics d’aglà 250g de Sánchez Romero Carvajal
- I Fuet de Mallart
- I Formatge de cabra 500g de Mogent
- I Formatge curat estil manxec 500g de Portillo
- I Ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic 250ml d’Olicatessen
- I Bloc de foie-gras d’ànec 130g de Martiko
- I Capsa de fusta
- I Pernil 100% ibèric d’aglà 7,5kg aprox. de 5J
- II Ampolles de cava ecològic Efecte Brut Reserva d’Albet i Noya
- II Ampolles de vi negre Bancal del Bosc · DO Montsant de Vinyes Domènech
- II Ampolles de viblanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Capsa de fusta
el Bosc
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi negre Essència · DO Conca de Barberà de Castell d’Or
- I Ampolla de vi blanc ecològic Filigrana Blanc · DO Catalunya de Pla de Morei
- I Capsa de fusta
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de vi negre ecològic Curiós · DOPenedès d’Albet i Noya
- I Ampolla de vi blanc ecològic Temps de Flors · DO Penedès de Sumarroca
- I Capsa de fusta
la Conca
- I Ampolla de cava ecològic Efecte Brut Reserva d’Albet i Noya
- I Ampolla de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- I Ampolla de cava Brut Reserva de Sumarroca
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de vi negre Bancal del Bosc · DO Montsant de Vinyes Domènech
- II Ampolles de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- I Capsa de fusta
la Bombolla
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- II Ampolles de cava ecològic Brut Reserva de Sumarroca
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature Reserva de Celler Vell
- II Ampolles de vi blanc ecològic el Fanio · DO Penedès d’Albet i Noya
- II Ampolles de vi negre Bancal del Bosc · DO Montsant de Vinyes Domènech
- I Capsa de fusta
el Profund
- II Ampolles de cava ecològic Brut Nature d’Albet i Noya
- II Ampolles de vi negre Templer · DO Montsant de Castell d’Or
- II Ampolles de vi blanc ecològic Les Tortugues · DO Empordà de Celler Oliveda
- I Capsa de fusta
- II Ampolles de cava ecològic Efecte Brut Reserva d’Albet i Noya
- II Ampolles de vi negre ecològic La Milana · DO Penedès d’Albet i Noya
- II Ampolles de vi negre Pago de los Capellanes · DO Ribera del Duero de Bodegas Pago de los Capellanes
- I Capsa de fusta