Qui som?

Som una petita companyia dedicada a la confecció i distribució de lots de Nadal per a empreses. La passió per la gastronomia ens ha dut a engegar El Traginer amb la intenció d’elaborar lots de Nadal que us facin gaudir de valent.

 

Què us oferim?

Més d’una vintena de lots de Nadal per a que trieu, remeneu i n’escolliu el que més goig us faci. En trobareu uns que duen una ginebra destil·lada artesanalment a l’Empordà, uns altres on hi tenim un oli d’oliva premiat arreu del món i en d’altres hi podreu tastar uns vins i caves ecològics elaborats a l’Alt Penedès. Procurem dissenyar un ampli ventall d’alternatives que satisfacin les necessitats dels qui confien en nosaltres, però si no n’hi ha cap que us encaixi, demaneu i us en fem un a mida. Encantats!

 

Com ho fem?

  1. Els proveïdors amb qui treballem ens abasteixen del bo i millor dels seus productes per tal d’elaborar els nostres (de fet, els vostres) lots de Nadal.
  2. Una vegada rebem els torrons, el vi, les conserves, etc., la secció de manipulats de la Fundació Iris munta els lots i els deixa a punt per al transport. Ens encanta treballar amb la Fundació Iris!
  3. Lliurem els lots a l’empresa el dia i hora que més us convingui. Si sou una empresa amb més d’una seu i uns van aquí i els altres van allà, no hi ha cap problema.

 

En què ens diferenciem?

  • Ens diferencia la qualitat dels productes que trobareu en els lots. Tots i cadascun estan triats de forma meticulosa per a oferir un obsequi de primera qualitat.
  • Ens diferencia el component social. El manipulat dels lots el duu a terme la Fundació Iris. Així doncs, entre tots posem un granet de sorra per a l’adaptació i integració socio-laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Ens diferencia el packaging exclusiu i corporatiu. Us oferim l’opció de serigrafiar la capsa de fusta amb el logotip de la vostra entitat.

 

Per què no tenim botiga on-line?

Perquè som partidaris de reunir-nos de forma presencial, conèixer qui sou i que ens conegueu, dur-vos un tastet dels nostres productes i explorar com podem treballar plegats mentre compartim un cafè o un dinar.